Over TC Academy

Als je een opleiding gaat volgen en daarmee een investering in jezelf doet, wil je een vakkundige opleiding volgen, waarbij je professionele vaardigheden leert en voldoende aandacht krijgt om vertrouwen in je eigen kunnen te krijgen. In ons opleidingsinstituut staat JIJ centraal, we nemen de tijd en vertellen op een rustige manier de stof. Nazorg is iets wat wij vanzelfsprekend vinden, wij leiden specialisten op en specialisten bouwen op elkaar. Je kunt dus altijd met jouw vragen bij ons terecht.

Professionele begeleiding

Zowel tijdens de lessen als na de lessen blijven we je ondersteunen met tips over het starten van je business, hoe je het beste kunt starten en natuurlijk voor andere vragen.

Waardevolle persoonlijke lesdagen

Tjidens de lesdagen draait het om jouw process, we kijken naar wat jij nodig hebt. Is dit meer voordoen of meer zelf doen.

Kleine groepen van max. 4 cursisten

Door in kleine groepjes te werken van maximaal 4 cursisten kunnen we de persoonlijke aandacht garanderen. Tevens werkt het prettig om met andere cursisten samen een nieuwe techniek aan te leren, leren met elkaar en van elkaar.

Naslagwerk & handige tools

Bij elke opleiding en masterclass ontvang je of een lesboek of een hand-out om te leren tussen de opleidingsdagen en natuurlijk wanneer je jouw certificaat op zak hebt.

Certificaat na afloop

Na het succesvol afronden van de opleiding/ masterclass krijg je een heel mooi certificaat, die mag pronken aan de muur in je nieuwe praktijk!

Werken met TC pigments

Tijdens de lessen werken we uitsluitend met de TC pigments met novoxx® technologie. Zeer zuivere pigmenten welke lang mooi blijven in de huid!

Mogelijkheid tot aansprakelijkheidsverzekering

Na het afronden van je opleiding bij TC Academy kun je via ons een aansprakelijkheidsverzekering specifiek voor PMU afsluiten.

Ons team

Anneke de Groot

Trainer

Met meer dan 30+ jaar ervaring is Anneke absoluut een permanente make-up specialist te noemen. Anneke staat voor rust, ze geeft les op een ontspannen manier. Veel oefenen, zodat jouw zelfverzekerdheid groeit! Ook na de opleiding/ masterclass kun je nog met vragen bij haar terecht.

Linda Soer

Trainer & begeleider

Ondertussen al weer 10+ jaar in het vak, waarvan de laatste 5 jaar in opleiding bij Anneke. Linda staat voor veel oefenen, duidelijke uitleg en extra handvatten om het leven voor jou als specialist makkelijker te maken.